Wie doet mee?

De parabel "de Terugkeer van de Verloren Zoon" is door Rembrandt op een bijzondere manier geschilderd. Dat schilderij maakte een onuitwisbare indruk op Henri Nouwen. Hij schreef er een boek over: "Eindelijk Thuis"-echt een aanrader. Indrukwekkend zoals hij vertelt hoezeer hij lijkt zowel op de jongste zoon als op de oudste zoon in positieve en in negatieve zin. Hij beschrijft zijn eigen zoektocht om te worden als die vader en welke keuzes hij daarvoor in zijn leven maakt: "wat moet ik ervoor opgeven en waar moet ik me aan vasthouden?"

Boekomslage Eindelijk thuis, Henri Nouwen

In drie avonden ontdekken we wat de parabel uit de Bijbel, het schilderij van Rembrandt en het boek van Henri Nouwen ons te zeggen hebben. Het is een verrijking voor ons geloofsleven. Vraag aan jullie is: wie wil meedoen met deze inspirerende zoektocht? Gespreksleider is George Kerdijk, em. pastor.

We weten nog niet hoe groot de groep wordt en uit welke geloofsgemeenschappen de deelnemers komen, maar bij voorbaat bieden wij de reeks van 3 avonden op twee plekken aan:

Op maandagavond 9 oktober, 23 oktober en 6 november in de parochiezaal van de Maria ten Hemelopnemingkerk te Stadskanaal

Op woensdagavond 11 oktober, 25 oktober en 8 november in de parochiezaal van Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk te Kopstukken.

Kosten: € 15,00 incl.koffie

 


Ben je geïnteresseerd? Geef je op bij Lydie Broens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jos Becker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef dan ook even aan welke avonden je voorkeur hebben.